Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΕΠΣ Φθιώτιδας!

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμο Λοκρών και τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λιβανατών κ. Μαζιώτη και το ΔΣ της Δάφνης Λιβανατών για την παραχώρηση του γηπέδου έτσι ώστε να διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμο Λοκρών και τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λιβανατών κ. Μαζιώτη και το ΔΣ της Δάφνης Λιβανατών για την παραχώρηση του γηπέδου έτσι ώστε να διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η ανακοίνωση:

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας, ευχαριστεί τον Δήμο Λοκρών και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, Ζεκεντέ Αθανάσιο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λιβανατών, Μαζιώτη Αναστάσιο και την Διοίκηση της Δάφνης Λιβανατών, για την παραχώρηση του Γηπέδου Λιβανατών και την άφογη φιλοξενία των δύο ομάδων, για τον αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Αρκαδίας.

Επίσης η ΕΠΣΦ ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της Λοκρίδας που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου σε έναν αγώνα Πανελλήνιας εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button