Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Πρόταση στον Λεβαδειακό για την αγορά του Νίκα!

Ο ΟΦΗ φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του Λεβαδειακού για την απόκτηση του 23χρονου χαφ Γιώργου Νίκα, τον οποίο «γλυκοκοιτάζουν» και άλλες ομάδες της Super League. #stoiximan_slgr #oficretefc #levadeiakosfc #Νίκας #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο ΟΦΗ φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του Λεβαδειακού για την απόκτηση του 23χρονου χαφ Γιώργου Νίκα, τον οποίο «γλυκοκοιτάζουν» και άλλες ομάδες της Super League.

Στην Super League 1 είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Νίκας.

Ο 23χρονος χαφ του Λεβαδειακού, είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος με την ομάδα της Βοιωτίας στο πρωτάθλημα και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από αρκετές ομάδες της Super League.

Σύμφωνα λοιπόν με το gentikoule.gr, ο ΟΦΗ έχει προσεγγίσει την ομάδα της Βοιωτίας και αναφέρεται πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Σίγουρα ο νεαρός μέσος είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας ενώ τη φετινή χρονιά, τελείωσε το πρωτάθλημα με 33 συμμετοχές και επτά τέρματα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button