Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Σύσκεψη για την επόμενη μέρα τη Δευτέρα – Αποφάσεις για ρόστερ και μεταγραφές

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ μπαίνει από τη Δευτέρα στη φάση της υλοποίησης. #stoiximan_slgr #aekfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ μπαίνει από τη Δευτέρα στη φάση της υλοποίησης.

Την ομάδα της νέας χρονιάς αρχίζουν να ετοιμάζουν στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει προαναγγείλει 4-5 μεταγραφές παικτών, που θα ανεβάσουν την ποιότητα στο ρόστερ.

Όλα όμως αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι στη σύσκεψη της Δευτέρας, ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του μεταγραφικού σχεδιασμού, Κονέ, Άλβες, Κουχάρσκι. Δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης.

Η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», μετά από τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Ματίας Αλμέιδα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σε αυτή τη σύσκεψη θα ξεκαθαρίσουν οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, προκειμένου να μπουν οι διαπραγματεύσεις στην τελική ευθεία, αλλά και το μέλλον κάποιων παικτών του ρόστερ. Συγκεκριμένα, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των Νορντίν Άμραμπατ και Γιώργου Τζαβέλλα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button