Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Λιβάι είναι ένας σούπερ σταρ στα σκαριά, στην καλύτερη φάση της καριέρας του»

Αποθέωση για τον Λιβάι Γκαρσία στην πατρίδα του το Τρίνινταντ και Τομπάγκο για την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε με την ΑΕΚ.

Αποθέωση για τον Λιβάι Γκαρσία στην πατρίδα του το Τρίνινταντ και Τομπάγκο για την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Trinidad Express σε ένα εκτενές αφιέρωμά της πλέκει το εγκώμιο του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο παίκτη της χώρας. «Ο Λιβάι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, είναι ένας σούπερ σταρ στα σκαριά», καταλήγει το αφιέρωμα του Μέσου από το Τρίνινταντ, το οποίο αναφέρεται στα κατορθώματα του επιθετικού της ΑΕΚ που πανηγύρισε το νταμπλ με τους κιτρινόμαυρους.

Σε αυτό γίνεται λόγος για τα 18 γκολ που σημείωσε τη φετινή σεζόν ο Λιβάι με τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως επίσης επισημαίνεται και το γεγονός ότι μεταφέρθηκε από τον Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης για πρώτη φορά.

Στο δημοσίευμα επίσης τονίζεται το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει από ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως της Σέλτικ, της Λυών, της Βιγιαρεάλ και άλλων, αλλά και στην πρόταση των 15 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε πρόσφατα από την ΑΕΚ.

Μάλιστα υπογραμμίζεται και η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην πουλήσει τον Λιβάι, αν και όπως προσθέτει το αφιέρωμα «η σωστή τιμή μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τον πιο ένθερμο ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικού συλλόγου».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button