Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι στο Europa

Τους τρεις πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθε την Κυριακή ο Ολυμπιακός.

Τους τρεις πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθε την Κυριακή ο Ολυμπιακός.

Λίγη ώρα μετά τον Παναθηναϊκό ο οποίος έμαθε τους αντιπάλους του στα προκριματικά του Champions League, το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό, με τους δικούς του αντιπάλους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League να έχουν… σχέση με αυτούς των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, όποια από τις Γκενκ ή Ντνίπρο (σ.σ. οι δύο πιθανοί αντίπαλοι του «τριφυλλιού») αποκλειστεί, αυτομάτως μπαίνει στο Europa ως πιθανός αντίπαλος των Πειραιωτών. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός που θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης, έχει 50% πιθανότητες να αντιμετωπίσει και την ελβετική Σερβέτ, η οποία θα είναι στους ανίσχυρους του Champions, μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται πως η κλήρωση θα γίνει μεταξύ ζευγαριών και όχι ομάδων, αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός (αν αποκλειστεί από το Champions) δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σε μια πιθανή διασταύρωση. Έτσι, ο αντίπαλος των Πειραιωτών θα προκύψει από τα υπόλοιπα ζευγάρια, πλην αυτό του «τριφυλλιού». Επομένως, ο Ολυμπιακός κατά 50% θα βρει απέναντί του τη Σερβέτ και κατά 50% το άλλο ζευγάρι από εκείνο του Παναθηναϊκού.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button