Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παπουλής: «Έζησα ό,τι ονειρευόμουν στην Κύπρο»

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε για τη σπουδαία καριέρα που έκανε στην Κύπρο και την επόμενη μέρα.

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε για τη σπουδαία καριέρα που έκανε στην Κύπρο και την επόμενη μέρα.

Ο Φώτης Παπουλής ολοκλήρωσε μια σπουδαία καριέρα στην Κύπρο και αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο 38χρονος άσος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη και δήλωσε γεμάτος για όσα έζησε στα γήπεδα.

«Ήρθα ως άγνωστος και έγινε το λιμάνι μου η Κύπρος. Ο κόσμος με αγάπησε, έπαιξα στην εθνική ομάδα της χώρας που άνοιξε την αγκαλιά της σε μένα και έζησα απίστευτες στιγμές. Ήμουν ένα παιδί του Αχαρναϊκού, ήρθα το 2012 και ό,τι ονειρεύτηκα το έζησα στην Κύπρο. Με έκαναν να νιώσω παραπάνω από την οικογένειά μου», τόνισε ο πρώην άσος της Ομόνοιας και του Απόλλωνα Λεμεσού.

«Όσο μεγάλος και να είσαι, πρέπει να δίνεις την ψυχή σου. Εγώ πάντα ήθελα να διεκδικώ τίτλους και γι’ αυτό έπαιξα σε μεγάλες ομάδες στην Κύπρο. Δεν έδωσα ποτέ άλλοθι στον εαυτό μου επειδή είχα φτάσει στα 38 και ήθελα σε όσα λεπτά έπαιζα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Γι’ αυτό εισέπραξα τόση αγάπη», πρόσθεσε.

«Στην Ελλάδα δεν πρόλαβα να βγάλω αρκετά χρήματα, αλλά στην Κύπρο έπεσα σε καλές εποχές. Οι ομάδες ήταν πολύ συνεπείς, πάντα πληρωνόσουν πρώτο του μηνός και αποδείχτηκε ότι έκανα την καλύτερη επιλογή», είπε για την απόφασή του να φύγει το 2012 για την Μεγαλόνησο.

Όσο για την επόμενη μέρα για τον ίδιο; «Είχα αποφασίσει από πριν πως θα σταματήσω, δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής. Νιώθω καλά και γεμάτος με όσα έζησα, δεν περίμενα να ζήσω τόσα πράγματα όταν ταλαιπωριόμουν στις μικρές κατηγορίες. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η επόμενη μέρα, όταν από παιδάκι ήμουν στα γήπεδα μέχρι τα 38 μου. Η προπονητική δεν με ενθουσιάζει. Έχω διάφορα στο κεφάλι μου, αθλητικός διευθυντής, σκάουτινγκ… θα δούμε. Θέλω να μελετήσω κάποια πράγματα. Η ζωή μου πάντως θα είναι στην Αθήνα, θα επιστρέψω με την οικογένειά μου», ανέφερε.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button