Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουρμπέλης: Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του

Ο Νενάντ Μπιέλιτσα σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι η πρώτη θερινή μεταγραφή της Τράμπζονσπορ.

Ο Νενάντ Μπιέλιτσα σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι η πρώτη θερινή μεταγραφή της Τράμπζονσπορ.

Παίκτης της Τράμπζονσπορ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον τουρκικό σύλλογο.

Ανεπίσημα πάντως, η ανακοίνωση ήρθε πρόωρα από τον προπονητή του κλαμπ, Νενάντ Μπιέλιτσα. Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε στα τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνει ο σύλλογος της Τραπεζούντας στο θερινό παζάρι και έκανε λόγο για προσθήκη 6-7 παικτών, με πρώτη κίνηση αυτή του διεθνούς Έλληνα μέσου.

«Σκεφτόμαστε την απόκτηση 6-7 παικτών στην ομάδα. Φυσικά, ο αριθμός αυτός θα εξαρτηθεί κι από το πόσοι παίκτες θα αποχωρήσουν. Θα είναι μαζί μας σίγουρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης από τον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά και όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών η επισημοποίηση της μεταγραφής του πρώην κάπτεν του Τριφυλλιού στην ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη.

Σημειώνεται ότι ο Κουρμπέλης ταξίδεψε στην Τουρκία με τον μάνατζερ του και φέρεται να υπέγραψε το συμβόλαιό του, πριν επιστρέψει στη χώρα μας για τις προπονήσεις με την Εθνική.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button