Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί δεν είναι περίπτωση Μπακαμπού αλλά έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο (vid)

Ο Γαλλομαροκινός σέντερ φορ έχει απλά τεράστια προσφορά στον Ολυμπιακό όμως είναι πια σε μία προχωρημένη ηλικία και έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Γαλλομαροκινός σέντερ φορ έχει απλά τεράστια προσφορά στον Ολυμπιακό όμως είναι πια σε μία προχωρημένη ηλικία και έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του να επιλύσει και αρκετά ζητήματα που αφορούν στο ρόστερ του. Ένα από αυτά είναι και μεγάλα συμβόλαια που έχει όπως αυτό του Ελ Αραμπί, που έχει φυσικά ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ.

Ο Αραμπί από τη μία είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση από τον Μπακαμπού (με κάθε σεβασμό φυσικά στον κάθε παίκτη) σε επίπεδο προσφοράς στον Ολυμπιακό. Γεννημένος το 1987 μπορεί την περασμένη σεζόν να είχε 10 γκολ και 5 ασίστ σε 49 αγώνες αλλά έχει παίξει 200 ματς στον Ολυμπιακό. Μάλιστα 200 με 88 γκολ και 24 ασίστ.

Ένας εκ των κορυφαίων σέντερ φορ στη σύγχρονη ιστορία του πειραϊκού συλλόγου και με διαφορά. Αυτή η προσφορά φυσικά και εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό. Είναι μία προσφορά με πολλά κα σημαντικά γκολ και στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για αυτό και του δόθηκε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό το νέο του και τελευταίο χρονικά συμβόλαιο ήταν διότι στο Λιμάνι είχαν αξιολογήσει ανάλογα τη συνεισφορά του. Από την άλλη όμως τα χρόνια περνούν και ο Αραμπί δεν βελτιώνεται σε επίπεδο απόδοσης ή δεν έχει καν την παλιά πολύ καλή και σταθερή απόδοσή του. Κάτι λογικό με την πάροδο του χρόνου.

Οπότε λοιπόν αυτό σημαίνει ότι με δεδομένο πως ο Ελ Αραμπί δεν θα είναι βασικός του χρόνου πως θα πρέπει να βρεθεί μία λύση. Είτε με συζήτηση με την πλευρά του παίκτη για το συμβόλαιό του είτε με μία νέα και άλλη ομάδα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button