Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Στεάουα Βουκουρεστίου ο Πούγγουρας!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στο στόχαστρο της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στο στόχαστρο της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ελληνα στόπερ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στο τέλος Ιουνίου, προκειμένου να τον φέρει στο Βουκουρέστι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Σβόνιμιρ Σάρλια, καθώς επίσης και της επικείμενης του Αχιλλέα Πούγγουρα που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κουνήσει επίσης μαντίλι στο τριφύλλι.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη υπάρχει μία ομάδα από το εξωτερικό που τον έχει προσεγγίσει. Ποια είναι αυτή; Η Στεάουα Βουκουρεστίου, του γνωστού ιδιοκτήτη Τζίτζι Μπεκάλι.

Το ενδιαφέρον της Στεάουα είναι υπαρκτό και τη Δευτέρα στη Ρουμανία η δημοφιλής ιστοσελίδα prosport έκανε αναφορά στο ζήτημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί τον εκλεκτό του Μπεκάλι για την ενίσχυση των μετόπισθεν της Στεάουα.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button