ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ: Ένα ματς «ζωής ή θανάτου» (matchday)

Νίκη και μόνο νίκη θέλει από το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #oficretefc #matchday #SportsNews #season2022_2023

Νίκη και μόνο νίκη θέλει από το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #oficretefc #matchday #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague 1 και μοναδικός στόχος της «κυανόλευκης» ομάδας είναι να κερδίσει και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Μετά από 21 αγώνες η Λαμία βρίσκεται τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με 12 πόντους, ενώ πιο μπροστά της είναι ο Λεβαδειακός με 13 και ο Ιωνικός με 15 ο οποίος πήρε σημαντικό εκτός έδρας βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) με αρκετή βοήθεια… από την τύχη βέβαια.

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να ακολουθήσει πάνω-κάτω τακτική «Λεωφόρου» καθώς τα πρόσωπα και το σύστημα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έδειξαν πως δούλεψαν για αρκετά λεπτά, με τη Λαμία να είναι απειλητική κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το μεγάλο «αγκάθι» των Λαμιωτών είναι το γκολ, το οποίο δυστυχώς αναζητούν στο πρωτάθλημα από τις 14 Γενάρη και το 1-1 με τον Ατρόμητο. Η λογική λέει ότι η Λαμία θα είναι αυτή που θα ψάξει να βρει πρώτη το γκολ, με τον ΟΦΗ να την περιμένει αλλά εκεί ίσως να είναι και το μυστικό της όλης υπόθεσης. Ο ΠΑΣ πρέπει να σκοράρει αλλά πρέπει και να μην δεχθεί και πάλι γκολ σε έναν εντός έδρας αγώνα.

Έχει βρεθεί πολλές φορές πίσω στο σκορ και μάλιστα μέσα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» οπότε είναι και αυτός ένας στόχος για τους «κυανόλευκους». Οι παίκτες που υπολογίζει ο Σάββας Παντελίδης θα είναι όλοι διαθέσιμοι εκτός από τον τιμωρημένο Κάλεμπ Στάνκο.

Καλή επιτυχία ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button