ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προς παραμονή στον ΠΑΣ Λαμία ο Πάβλοβετς! (audio)

Όλα δείχνουν πως ο Αλεξάντερ Πάβλοβετς θα παραμείνει στον ΠΑΣ Λαμία και τη νέα σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκε τον Γενάρη αλλά δεν πρόλαβε να αποδώσει τα αναμενόμενα είναι ο Αλεξάντρ Πάβλοβετς, με τον Λευκορώσο να ολοκληρώνει την παρουσία του στους κυανολευκους με απολογισμό 5 συμμετοχές και 1 γκολ λόγω τραυματισμού.

Ο Λευκορώσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Όρενμπουργκ η οποία τερμάτισε στην 7η θέση του φετινού πρωταθλήματος.

Παρότι τα μέσα της χώρας του ήθελαν την Όρενμπουργκ να καλεί τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον στην προετοιμασία και από εκεί και έπειτα να κριθεί το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως πρόκειται να συμβεί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Polis 87,7 και όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο, Λαμία, Πάβλοβετς και Όρενμπουργκ έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα μας ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ.

Ούτως ή άλλως στη Λαμία εκτιμούν πολύ την αξία του και πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα αφού ο τραυματισμός του , του στέρησε τη δυνατότητα να δείξει την αξία του.

Εκτός των άλλων, μαζί με Παπαδόπουλο, Τζανετόπουλο και Κορνέζο θα διατηρήσουν μια ποιοτική τετράδα στην άμυνα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button