ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Λεωνίδας Νικολόπουλος στο Διπλό Μαρκάρισμα του LamiaPolis 87,7! (audio)

Στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή "Διπλό Μαρκάρισμα" με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία και νυν της Περούτζια, Λεωνίδας Νικολόπουλος.

Στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία και νυν της Περούτζια, Λεωνίδας Νικολόπουλος.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός που από τον περασμένο Γενάρη δοκιμάζει την τύχη του στην Ιταλία και την Primavera για λογαριασμό της Perugia, μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του από το Ιταλικό ποδόσφαιρο, τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις δύο χώρες σε επίπεδο ακαδημιών καθώς και για την διαφορά δυναμικής.

Σχολίασε το πέρασμα του από τον ΠΑΣ Λαμία, έπλεξε το εγκώμιο του Λάκη Παπανικολάου με τον οποίο συνεργάστηκε για λίγο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στο μικρό πέρασμά του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Τέλος εξιστόρησε το πώς το γραφείο μάνατζερ Emod Sports Agency ανίχνευσε και εντόπισε τον ίδιο, την πρώτη τους επικοινωνία καθώς και το πώς έφτασε ξαφνικά στην Ιταλία.

Τι του είπαν οι γονείς του, πώς αντέδρασε ο προπονητής ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία, ποια η αντίδραση της ομάδας στην πρόταση μεταγραφής του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button