Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρώτος στη λίστα του Ατρομήτου ο Τσιντώτας!

Την περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα για τον «άσο» εξετάζει πολύ σοβαρά ο Ατρόμητος. #stoiximan_slgr #atromitosfc #transfernews #Τσιντώτας #SportsNews #season2022_2023

Την περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα για τον «άσο» εξετάζει πολύ σοβαρά ο Ατρόμητος.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρομήτου έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με το Gazzetta ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 29χρονος γκολκίπερ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, υπερασπιζόμενος την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα και τον οποίο βοήθησε τα μέγιστα να παραμείνει στην κατηγορία (15 συμμετοχές). Ο Κατερινιώτης πορτιέρε έκανε εξαιρετικό ματς και στο Περιστέρι και έκτοτε μπήκε στο μυαλό των ανθρώπων του Ατρόμητου, ως μία από τις λύσεις για τη διαδοχή του Ανδρέα Γιαννιώτη, που αναζητεί νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά τη γεμάτη σεζόν του με τη φανέλα του αστεριού.

Ο Τσιντώτας είναι γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα (2018) και από όπου έμεινε ελεύθερος το Νοέμβριο του 2022, έχοντας στο ενεργητικό του 89 αγώνες σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Οι κιτρινόμαυροι τον είχαν αποκτήσει ελεύθερο από τον Λεβαδειακό (21 ματς) και πρέπει να αναφέρουμε ότι το ντεμπούτο του στη Super League, το έκανε στις 26 Απριλίου 2015, εναντίον του Ατρόμητου.

Ο ύψους 1.94 γκολκίπερ έχει δώσει προτεραιότητα στο εξωτερικό, αλλά είναι βέβαιο πως η επιλογή των Περιστεριωτών τον ελκύει, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι αξιόλογο εκτός συνόρων.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button