Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Οι χαφ με συμβόλαια σε ισχύ και οι ανάγκες για plus δύο στο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός έχει έξι ενεργά συμβόλαια εξαροοκταριών στην ομάδα, εκ των οποίων όμως ο μόνος που υπολογίζεται ξεκάθαρα είναι ο Ινμπόμ Χουάνγκ. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #HuangInBeom #ποδοσφαιριστές #SportsNews #season2022_2023

Ο Ολυμπιακός έχει έξι ενεργά συμβόλαια εξαροοκταριών στην ομάδα, εκ των οποίων όμως ο μόνος που υπολογίζεται ξεκάθαρα είναι ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

Κεφάλαιο χαφ στον Ολυμπιακό. Μία μεσαία γραμμή που θα ενισχύσει με νέες προσθήκες για τη νέα σεζόν η πειραϊκή ομάδα.

Σε αυτή τη φάση οι Πειραιώτες έχουν έξι συμβόλαια σε ισχύ (μην υπολογίζοντας νεαρούς χαφ όπως πχ ο Σουρλής). Είναι ο Μαντί Καμαρά, εξαροοκτάρι φυσικά, είναι ο Κούντε που παίζει στις ίδιες θέσεις, είναι ο Πορτογάλος Πέπε, ο Μπουχαλάκης, ο Κανέ και φυσικά ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

Από αυτούς τους έξι χαφ δεδομένα υπολογίζεται ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Μόνο ο διεθνής Κορεάτης. Από τους υπόλοιπους οι περισσότεροι δύσκολα θα ξαναβρούν χώρο στο ρόστερ με μία εξαίρεση ενδεχομένως τον Κρητικό διεθνή χαφ.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για τουλάχιστον ένα εξάρι (για βασικό παίκτη) αλλά και για ένα οκτάρι που να μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και βέβαια να παίζει και βασικός όποτε τον χρειάζεται η ομάδα. Εάν το δει κανείς και ποσοτικά και ποιοτικά στο κέντρο αλλά και στη θέση του εξτρέμ ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο ανάγκη από άλλες θέσεις ενώ τα δεδομένα για τη θέση του φορ τα έχουμε ήδη αναλύσει.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button