Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ολούνγκα στο προσκήνιο για την επίθεση (vid)

Ο Κενυάτης στράικερ Μίκαελ Ολούνγκα προτάθηκε και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Olunga #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Κενυάτης στράικερ Μίκαελ Ολούνγκα προτάθηκε και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού και ήδη υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται. Μια από αυτές είναι ο Μίκαελ Ολούνγκα, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από την Αλ Ντουχαΐλ.

Ο 29χρονος φορ από την Κένυα έχει κάνει φέτος τρομερή σεζόν στο Κατάρ, καταγράφοντας 33 γκολ σε 29 παιχνίδια και τέσσερις ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Με διαβατήριο αυτές τις επιδόσεις, ψάχνει την επιστροφή στην Ευρώπη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Τζουργκάρντεν, την κινέζσι Ζιτσένγκ, τη Χιρόνα στην Ισπανία, τη Χένγκφενγκ και την ιαπωνική Κασίβα Ρεϊσόλ.

Ειδικά την τελευταία πενταετία, σε Ιαπωνία και Κατάρ, σκοράρει κατά ριπάς και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέος… Ελ Αραμπί. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Κένυα και αρχηγός της εθνικής, μετρώντας 49 συμμετοχές και 22 γκολ.

Φυσικά η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι, καθώς για την απόκτησή του ενδιαφέρεται η Έβερτον, αλλά και η Ουτρέχτη. Το δέλεαρ της Premier League είναι μεγάλο για τον Ολούνγκα, αλλά ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κάνει την κίνησή του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button