Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αν η Θέλτα δεν υπολογίζει τον Πινέδα, θέλει να ακούσει προσφορές πάνω από 6 εκατ. ευρώ»

Εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα φιλοξενείται στα μεξικανικά ΜΜΕ.

Εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα φιλοξενείται στα μεξικανικά ΜΜΕ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ο τίτλος του δημοσιεύματος στο «Soyfutbol» αναφέρει: «Θα επιστρέψει στη Θέλτα; Το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα είναι στον αέρα».

Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ο Πινέδα έκανε μία υπέροχη σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά ώρα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα, την ομάδα που ανήκει, ώστε να μπορεί να δει και να ορίσει ποιο θα είναι το μέλλον του, το οποίο ακόμα είναι στον αέρα».

Εν συνεχεία στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «ο Πινέδα θα πρέπει τώρα να περιμένει να συναντήσει τον νέο προπονητή της Θέλτα, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο» και σημειώνεται ότι «αυτός ο νέος προπονητής θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν ο «Maguitο» θα θεωρείται μέλος της Θέλτα για την επόμενη σεζόν στη La Liga».

Ταυτόχρονα το έγκυρο σάιτ Kery News αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως «ο Πινέδα πρέπει να παρουσιαστεί στις 3 Ιουλίου στη Θέλτα» και τονίζει ότι «τον Πινέδα τον βλέπουν ως παίκτη που μπορεί να βρίσκεται στο ρόστερ της Θέλτα αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο νέος τεχνικός.

Και καταλήγοντας επισημαίνεται πως «αν ο νέος προπονητής δεν τον υπολογίζει, τότε η Θέλτα θα θέλει να εκμεταλλευτεί την ανατίμηση της αξίας του παίκτη και να ακούσει προσφορές άνω των 6 εκατ. ευρώ».

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button