Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χουάνγκ: «Δεν θα ήταν ευγενικό να πω, πως θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής σε καλύτερο πρωτάθλημα. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #HuangInBeom #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Ευχαριστημένος με την πορεία του στον Ολυμπιακό είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην αποστολή της Νότιας Κορέας για δύο φιλικά προετοιμασίας και σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας μίλησε για τη φετινή σεζόν και τις προσδοκίες του για το μέλλον.

«Δεν θα ήταν ευγενικό θεωρώ, να πω πως θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Ωστόσο, αν μου δοθεί μια ευκαιρία και σε ένα άλλο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος για όλα. Αν πάντως δεν μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία, θα ήθελα να δείξω μια ακόμα καλύτερη εικόνα τη νέα σεζόν. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει εδώ και ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωσε: «Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές».

Ακόμα είπε ο 26χρονος μέσος συμπλήρωσε: «Είτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να… τρομοκρατείσαι».

Τέλος, για τον ρόλο του στην εθνική ομάδα και τις οδηγίες που δέχεται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιούργκεν Κλίνσμαν, τόνισε:  «Μου ζητάει να ανεβαίνω πολύ ψηλά, σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα (γέλια). Στα φιλικά που δώσαμε τον Μάρτιο μπήκαν πολλά γκολ και αυτό μου φάνηκε διασκεδαστικό».

Διαβάστε επίσης

Back to top button