Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ο Καλαποδίου: Παραμένει πρόεδρος ο Σταμόπουλος!

Ο Γιώργος Σταμόπουλος παραμένει πρόεδρος του ΔΣ του Α.Ο Καλαποδίου.

Ο Γιώργος Σταμόπουλος παραμένει πρόεδρος του ΔΣ του Α.Ο Καλαποδίου.

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στην ομάδα του Καλαποδίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10/6 και κατόπιν των αρχαιρεσιών και της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Σταμόπουλος.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 10/06/2023 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΑΟ Καλαποδίου.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου και δικηγόρου, κ. Efi Dimitrelou, την οποία ευχαριστούμε και δημοσίως για την αμέριστη βοήθειά της προς την ομάδα μας! Στα αξιοσημείωτα των εκλογών η μεγάλη συμμετοχή των φίλων της ομάδας μας στη διαδικασία (ψήφισαν συνολικά 31 άτομα) και η συμμετοχή, για πρώτη φορά κατ’ εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, γυναικών ως υποψηφίων για το Δ.Σ. Μάλιστα, οι κυρίες που συμμετείχαν στη διαδικασία πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι και γυναικεία υπόθεση!

Κατόπιν των αρχαιρεσιών και της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα, η σύνθεση του τελευταίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Giorgos Stamopoulos

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γκανάς Παρασκευάς

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παναγιώτης Χίνης

ΤΑΜΙΑΣ Θεοχάρης Ιωάννης

ΜΕΛΟΣ Φλώρος Ευάγγελος

ΜΕΛΟΣ Dimitris Reppas

ΜΕΛΟΣ Δημητρης Καραδημος,
ενώ ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Gioulh Kazana, Ελένη Κουτρίδη και Στέλλα Παπαμελέτη.

Ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κ.κ. Giannis Dalianis, Δημήτριος Τζιούκας και Μπάμπης Τριανταφύλλου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους της ομάδας που συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία. Το νέο Δ.Σ. της ομάδας μας προχωρά τάχιστα στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου, η οποία θα βρει την ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία με στόχο την καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button