Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον και για τον Μανέ από Σαουδική Αραβία

Η Αλ Ετιφάκ από την Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ. Σύμφωνα με ξένα Μέσα, η Αλ Ετιφάκ, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ. Ο 31χρονος επιθετικός φαίνεται ότι θα φύγει από την Γερμανία, με το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Σαουδικής Αραβίας να του έχει δώσει την επιλογή να επιλέξει ο ίδιος σε ποία ομάδα θέλει να ενταχθεί από την νέα σεζόν, αν δεν τον ενδιαφέρει η περίπτωση της Αλ Ετιφάκ. Στην Μπάγερν Μονάχου, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ σημείωσε 12 γκολ και έξι ασίστ σε 38 συμμετοχές. Να σημειωθεί ότι την θέση του προπονητή της Αλ Ετιφάκ «ακούγεται» ότι θα αναλάβει ο Στίβεν Τζέραρντ.

Η Αλ Ετιφάκ από την Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ.

Σύμφωνα με ξένα Μέσα, η Αλ Ετιφάκ, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ.

Ο 31χρονος επιθετικός φαίνεται ότι θα φύγει από την Γερμανία, με το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Σαουδικής Αραβίας να του έχει δώσει την επιλογή να επιλέξει ο ίδιος σε ποία ομάδα θέλει να ενταχθεί από την νέα σεζόν, αν δεν τον ενδιαφέρει η περίπτωση της Αλ Ετιφάκ. Στην Μπάγερν Μονάχου, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ σημείωσε 12 γκολ και έξι ασίστ σε 38 συμμετοχές.

Να σημειωθεί ότι την θέση του προπονητή της Αλ Ετιφάκ «ακούγεται» ότι θα αναλάβει ο Στίβεν Τζέραρντ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button