ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Λάκης Παπανικολάου στο Διπλό Μαρκάρισμα του LamiaPolis 87,7! (audio)

Για την πορεία των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια, την ίδρυση ομάδας Κ-15, τα δοκιμαστικά τα οποία έρχονται, τους στόχους της νέας σεζόν και πολλά άλλα μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή "Διπλό Μαρκάρισμα" του Lamia Polis 87,7 ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου.

Για την πορεία των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια, την ίδρυση ομάδας Κ-15, τα δοκιμαστικά τα οποία έρχονται, τους στόχους της νέας σεζόν και πολλά άλλα μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου.

Ο πιο πιστός στρατιώτης του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αποτελεί μέλος του συλλόγου από το 1986 έχοντας αλλάξει πολλές ιδιότητες μίλησε για όλα!

Απάντησε σε ερωτήματα που ο απλός φίλαθλος κόσμος αναρωτιέται, αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα των ακαδημιών που είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων, στάθηκε στο γεγονός πως μια ακαδημία λίγων ετών όπως είναι αυτή της Λαμίας έχει βγάλει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League 2.

Ποια η σχέση του με τους γονείς των παιδιών, ποια παιδιά θα βρεθούν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ποια η σχέση του με τους προπονητές που συνεργάστηκε μέχρι σήμερα.

Υπήρξε ποτέ ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Super League, ο οποίος δοκιμάστηκε αλλά η Λαμία λόγω έλλειψης υποδομών δεν κατάφερε να τον κρατήσει με αποτέλεσμα να δοκιμαστεί αλλού; Προτιμά να προπονεί παιδιά ή ενήλικες; Είναι θεμιτή ή όχι η εκπροσώπηση νεαρών ποδοσφαιριστών από μάνατζερ; Υπάρχει πιθανότητα να δούμε ποδοσφαιριστή των ακαδημιών στα Εθνικά κλιμάκια;

Αυτά και άλλα πολλά στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Back to top button