Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επική ανατροπή της Γιουνάιτεντ στο Τορίνο!

Οι Άγγλοι έχαναν στην έδρα της Γιουβέντους ως το 86′ κι όμως έφυγαν με τη νίκη από το Τορίνο (1-2).

CHAMPIONS LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 1-2

Γήπεδο: AllianzStadium

Απίθανη ματσάρα στο Τορίνο, απ’ όπου η Γιουνάιτεντ απέδρασε με το διπλό. Η Γιουβέντους προηγούταν ως το 86’ χάρις σε γκολάρα του Ρονάλντο αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν στο τέλος με 2-1 κι έκαναν άλμα πρόκρισης.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Ρονάλντο κόντραρε σε σώματα ενώ στο 10’ ο Σμόλινγκ έβαλε σωτήρια την προβολή σε σουτ του Μπεντανκούρ. Το ματς δεν είχε πολύ καλό ρυθμό και η επόμενη φάση ήρθε στο 34’ με τον Κουαδράδο να σεντράρει από δεξιά, τον Μάτιτς να βάζει την προβολή και τον Ντε Χέα να σώζει. Και στο 35’ ο Ρονάλντο άλλαξε όμορφα με τον Ντε Σίλιο, γύρισε για τον Κεντίρα που έκανε το σουτ και είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι των Άγγλων.

Στο 48’ το σουτ του Μαρσιάλ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 50’ η Γιουβέντους είχε και δεύτερο δοκάρι σε φοβερό σουτ του Ντιμπάλα. Και στο 65’, ο Μπονούτσι έκανε το γέμισμα από δεξιά και ο Ρονάλντο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ και με φοβερό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Δύο μόλις λεπτά μετά ο Ντε Χέα έσωσε μετά από όμορφο σουτ του Ντιμπάλα, ενώ στο 73’ ο Κουαδράδο έκανε το γύρισμα για τον Πιάνιτς που σούταρε έκτος περιοχής κι έστειλε λίγο έξω την μπάλα. Στο 74’ ο Ρονάλντο έδωσε στον Κουαδράδο που αστόχησε από το πέναλτι ενώ στο 30’ ο Ντε Χέα έμεινε άγαλμα μετά από σουτ του Πιάνιτς με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 80’ ο Φελαϊνί ήρε την κεφαλιά μετά από γέμισμα, αλλά ο Ράσφορντ πλάσαρε άστοχα από κοντά, ενώ στο 84’ ο Μαρσιάλ πέρασε τον Κουαδράδο κι έκανε το γύρισμα αλλά ο Σέζνι και στη συνέχεια ο Μπονούτσι καθάρισαν τη φάση.

Ωστόσο το 86’ ο Μάτα με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και στο 90’ μετά από γέμισμα ο Φελαϊνί έκανε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Σάντρο και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι για το 1-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα (61’ Ματουϊντί), Πιάνιτς, Μπεντανκούρ (82’ Μπαρτζάλι), Κουαδράδο (90+2′ Μάντσουκιτς), Ντιμπάλα, Ρονάλντο

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Σο, Γιανγκ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (69’ Ράσφορντ), Αντέρ (79’ Μάτα), Μάτιτς, Σάντσες (79’ Φελαϊνί), Μαρσιάλ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button