Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τελειώνουν τα διαδικαστικά με Μαρτίνεθ

Θέμα λεπτομερειών φαίνεται πως είναι η τελική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #DiegoMartinez #SportsNews #season2023_2024

Θέμα λεπτομερειών φαίνεται πως είναι η τελική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Οι συζητήσεις του Αντόνιο Κορδόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχει αισιοδοξία ότι έως την Κυριακή θα έχει κλείσει θετικά το ζήτημα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ισπανία, μιας από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, οι διαπραγματεύσεις για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον 42χρονο τεχνικό βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Βέβαια, ο Άντονι Ιραόλα δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και το όνομά του συνεχίζει να ακούγεται και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία από χθες, με το ταξίδι του να έχει προσωπικό χαρακτήρα, καθώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του για μόνιμη εγκατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο τεχνικός διευθυντής θα σταματήσει να ασχολείται με τα τρέχοντα ζητήματα του Ολυμπιακού.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button