Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον του Άρη για δύο παίκτες της Καλαμάτας»

Τις περιπτώσεις δύο παικτών της Καλαμάτας φαίνεται να εξετάζει ο Άρης, σύμφωνα με δημοσίευμα που εμφανίζει τον σύλλογο κοντά στην απόκτησή τους. #stoiximan_slgr #arisfc #kalamatafc #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Τις περιπτώσεις δύο παικτών της Καλαμάτας φαίνεται να εξετάζει ο Άρης, σύμφωνα με δημοσίευμα που εμφανίζει τον σύλλογο κοντά στην απόκτησή τους.

Άλλη διάσταση δίνουν τη συνάντηση του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον μεγαλομέτοχο της Καλαμάτας, Παναγιώτη Πρασσά, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση δύο παικτών της ομάδας.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα Sportstonoto υποστηρίζει ότι ο ισχυρός άνδρας του Άρη θα μεταβεί στη πόλη της Μεσσηνίας για ολοκληρώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τον Ράντι Μαβινγκά που είναι 23 ετών, Γάλλος Δεξιός μπακ, ενώ ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο είναι 27 ετών, επίσης Γάλλος αμυντικός και παίζει στη θέση των στόπερ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εντός των επόμενων ημερών θα φανεί το κατά πόσο προχωρούν οι υποθέσεις καθώς και το αν ισχύει το δημοσίευμα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button