Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Τράμπζονσπορ για Ζινκερνάγκελ

Περιζήτητος είναι ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, με τον Ολυμπιακό να λέει το πρώτο «όχι» σε πρόταση της Τράμπζονσπορ. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #trabzonspor #Zickernagel #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Περιζήτητος είναι ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, με τον Ολυμπιακό να λέει το πρώτο «όχι» σε πρόταση της Τράμπζονσπορ.

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Δανός εξτρέμ αναμένεται να αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή και θεωρείται ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.

Ωστόσο, δεν λείπει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν πρόταση της Τράμπζονσπορ για την απόκτησή του. Η προσφορά των Τούρκων κρίθηκε χαμηλή και δεν υπήρξε περαιτέρω συζήτηση.

Δεν είναι όμως μόνο η ομάδα της Τραπεζούντας που «κοιτάει» τον Ζινκερνάγκελ, καθώς βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο της Τζένοα, αλλά και της Μπριζ. Παράλληλα, δεδομένη είναι και η επιθυμία της Σταντάρ Λιέγης να τον κρατήσει, αλλά δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που ζητά ο Ολυμπιακός. Η προσπάθεια των Βέλγων να επεκτείνουν τον δανεισμό του για έναν ακόμη χρόνο, δύσκολα θα στεφτεί με επιτυχία.

Η ομάδα του Πειραιά είχε αποκτήσει τον Δανό εξτρέμ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 2 εκατ. ευρώ από τη Γουότφορντ, με την αξία του μέσα σε έναν χρόνο να έχει διπλασιαστεί.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button