FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Το φιλμ του πρώτου αγώνα!(pics-vid)

Πλησιάζει η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματα.

Πάμε να δούμε τι είχε γίνει στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη SuperLeague, στην 14η αγωνιστική του πρώτο γύρου.

Το φιλμ του αγώνα:

ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία πήραν από έναν πόντο καθώς έμειναν στο 1-1 με τους δύο προπονητές να βρίσκουν λύσεις από αέρος στο σκοράρισμα.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό σε ένα παιχνίδι που είχε περισσότερο ρυθμό στο δεύτερο απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με ένα σύστημα 3-4-2-1 με τον Βελλίδη κάτω απ’ τα δοκάρια, τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μαυροπάνο στην άμυνα, στο κέντρο οι Λίλα – Γιάκος, δεξιά ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Ναδάλες, μπροστά τους οι Μανθάτης – Σολτάνι και αιχμή του δόρατος ο Κόντε.

Απ’ την άλλη, ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Μελίσσα κάτω απ’ τα γκολπόστ, τους Παπαργυρίου, Ασίγκμπα, Κουκόλη και Μπουλούλη στην άμυνα, αμυντικά χαφ τους Όμο – Μπλάζιτς, δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά ο Αναστασόπουλος, στην κορυφή ο Βουό.

Στο πρώτο μέρος, σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να βγει κενούς χώρους αλλά να πέφτει επάνω στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη τελική ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 13ο λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε το χώρο, επεχείρησε το σουτ από τον άξονα αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 21ο λεπτό η Λαμία απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με τον Μπλάζιτς να σουτάρει από τον αξόνα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να προβληματίσει τον Βελλίδη. Η πρώτη τελική των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 24ο λεπτό με τον Κόντε να σουτάρει από τα δεξιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου ο ΠΑΣ προσπάθησε να φανεί απειλητικός με τον Γιάκο να σουτάρει από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής έπειτα από συνεργασία με τον Κόντε αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 39ο λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος σούταρε από τα αριστερά αλλά ήταν η σειρά του Βελλίδη αυτή τη φορά να αποκρούσει και να κρατήσει το μηδέν για την εστία του.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες και χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΠΑΣ να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να βρει τον τρόπο για να απειλήσει.

Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να λύσουν τον «γόρδιο
δεσμό» του σκοραρίσματος. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαυροπάνος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 1-0.

Ωστόσο η Λαμία δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε καθώς στο 77ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τσούκαλος, που είχε περάσει μόλις στο παιχνίδι έπιασε την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Πίτι από τα αριστερά, ο Βελλίδης δεν μπόρεσε να αποκρούσει σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά το γυριστό σουτ του Γιάκου εξουδετερώθηκε από τον Μελίσσα με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Αποστολόπουλος, Σολτάνι, Μανθάτης, Κόντε

ΠΑΣ Λαμία (Μπ. Τεννές): Μελίσσας, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Πίτι, Βουό

Θυμηθείτε τα γκολ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button