Δύσκολα η προβληματική Ατλέτικο

Απογοητευτική εικόνα εν όψει Γιουβέντους.
LA LIGA – 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1
Γήπεδο: Βαγιέκας
Νίκη αλλά ”Τσόλο Σιμεόνε” για την Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν πολύ χειρότερη από την Ράγιο Βαγιεκάνο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Τελικά με ένα τυχερό γκολ μετά από πολλές κόντρες, ο Γκριεζμάν ”καθάρισε” για τους «ροχιμπλάνκος» κάνοντας το 0-1. Απογοητευτική εικόνα για την ομάδα του Σιμεόνε που δεν τις δίνει πολλές ελπίδες εν όψει Γιουβέντους μεσοβδόμαδα για το Champions League.
Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για την Ατλέτικο στο 2′ όταν ο Γκριεζμάν γέμισε στην περιοχή των γηπεδούχων με τον προοθημένο Σαούλ να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 25′ ο Ντε Τομάς έβγαλε κάθετη για τον Εμπαρμπά που σούταρε από πλάγια θέση με τον Όμπλακ να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά αργότερα ακριβώς ίδια φάση για την Ράγιο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, κατέληξε πάνω στον Όμπλακ.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντε Τομάς να απειλεί στο 55′ και 59′ χωρίς όμως να σκοράρει. Στο 74′ η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με τον Γκριεζμάν σε μία φάση με αρκετή δόση τύχης. Ο Φελίπε Λουίς έβγαλε σέντρα από αριστερά με τον Μοράτα στην προσπάθεια του να φτάσει στην μπάλα να την στρώνει για τον Γκριεζμάν που με γυριστό και κόντρα στον Μπα σκόραρε για το 0-1.
Στο 80′ ο Μπεμπέ βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Πόθο γέμισε προς την περιοχή των φιλοξενούμενων με τον Μπα να πιάνει την κεφαλιά και τον Όμπλακ να αποκρούει εντυπωσιακά.
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέφσκι, Γκάλβεθ (Άλβαρο Γκαρθία 76′), Μπα, Αμάτ, Τίτο, Μάριο Σουάρεθ, Κομεσάνα, Άλεξ Μορένο, Εμπαρμπά (Πόθο 57′), Τρέχο (Μπεμπέ 57′), Ντε Τομάς
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Αρίας, Χιμένεθ, Γοδίν, Φελίπε Λουίς, Κορρέα (Λεμάρ 60′), Σαούλ, Ρόντρι (Σάβιτς 75′), Βιτόλο (Ντιέγκο Κόστα 60′), Μοράτα, Γκριεζμάν