Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φαντασμαγορική παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού (vid)

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) τις τρεις νέες εμφανίσεις του για τη αγωνιστική περίοδο 2023/24, αλλά και την εκκίνηση της συνεργασίας του με την Adidas έπειτα από 8 χρόνια.

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) τις τρεις νέες εμφανίσεις του για τη αγωνιστική περίοδο 2023/24, αλλά και την εκκίνηση της συνεργασίας του με την Adidas έπειτα από 8 χρόνια.

Με κεντρικό πρόσωπο τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, αλλά και παρουσία και «συμμετοχή» όλης της ομάδας, ο Παναθηναϊκός «έπαιξε» πολύ έξυπνα με το… χώρο και το χρόνο, για να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες φανέλες του. Ο Καταλανός εξτρέμ παρουσιάστηκε σε ένα βίντεο να φοράει τη νέα βασική φανέλα κι αμέσως μετά «μπήκε» και στο πλάνο της κεντρικής πλατείας του Ζαππείου, για να «δείξει» τη καινούργια εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε ο Ζέκα Ροντρίγκες που φόρεσε τη λευκή και ο Φώτης Ιωαννίδης που φορούσε την τρίτη φανέλα της ομάδας, που «παίζει» με τη διχρωμία του πράσινου με το μαύρο. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως θα υπάρχει μία συνολική διχρωμία σε όλες τις φανέλες, καθώς η «βασική» πράσινη θα συνοδεύεται απο λευκό σορτς και η λευκή, από πράσινο σορτς.

Μετά την παρουσίαση των εμφανίσεων ανέβηκαν με την σειρά τους επί σκηνής 8 ποδοσφαιριστές που συνοδεύτηκαν από 8 φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι επονομάστηκαν «αιώνια πιστοί», καθότι έχουν τα πιο παλιά διαρκείας της ομάδας. Οι παίκτες που ανέβηκαν στην σκηνή ήταν οι Μπρινιόλι, Ρούμπεν Πέρεθ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μαντσίνι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ. Ο συμβολισμός της κίνησης αποσκοπούσε στο να δείξει πως ομάδα και κόσμος, όταν είναι ένα, φέρνουν το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην εκδήλωση το λόγο πήρε αρχικά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, που ήταν ο συντονιστής της βραδιάς και μίλησε για την έναρξη της νέας συνεργασίας του Παναθηναϊκού και της Adidas, η οποία έχει ισχυρό παρελθόν 20 ετών (1995-2015).

Εν συνεχεία προβλήθηκε ένα βίντεο για τις επιτυχίες που κατέγραψε η ομάδα στα 20 αυτά χρόνια κοινής πορείας που είχε με την Adidas στο παρελθόν κι έκλεισε με το σύνθημα «return to glory», το οποίο χαρακτηρίζει την έναρξη της νέας αυτής συνεργασίας.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς ο οποίος αναφέρθηκε στην επανένωση των δύο μεγάλων brand κι ευχήθηκε να είναι καλότυχες οι φανέλες ενόψει της νέας σεζόν συντροφεύοντας την προσπάθεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την χορωδία του Δήμου Αθηναίων να τραγουδά τον ύμνο του Παναθηναϊκού συνοδευόμενη από την μπάντα του Δήμου.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button