Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλλαγή στο σήμα ιστορικής ομάδας μετά τον υποβιβασμό

Το δικό της μήνυμα έστειλε η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου.

Το δικό της μήνυμα έστειλε η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, ενώ υπάρχει αναφορά και στο σήμα που θα χρησιμοποιείται, με τον κόσμο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η σχετική ενημέρωση:

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να συνδυάζουν από εδώ και πέρα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Βόλου FC με το παρόν σήμα της ομάδας, που έχει στο φόντο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το σήμα μας φέτος έχει έναν συμβολισμό ενότητας και επιστροφής στο πλάι της ομάδας όλου του κόσμου, που είτε γιατί είχε απογοητευτεί, είτε δεν “άντεχε” άλλο να βλέπει την ομάδα του σε αυτές τις κατηγορίες, είτε δεν είχε πια το “κουράγιο” να έρχεται δίπλα μας.

Αυτό τον κόσμο τον καταλαβαίνουμε. Σε αυτόν τον κόσμο, τους φιλάθλους και τους οπαδούς μας, θέλουμε να υποσχεθούμε ότι θα πράττουμε. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα λόγια. Γι αυτό δεν μας ακούτε, δεν υπάρχουν καθημερινά ρεπορτάζ ή δεν προσπαθούμε να κάνουμε “επικοινωνία”. Η “επικοινωνία” στις μέρες μας είναι οι πράξεις. Και σιγά σιγά ο κόσμος θα μας “αγκαλιάσει”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και ο νέος μας προπονητής Στέλιος Αρσένος και είναι και θα είναι όλη η φιλοσοφία του αγωνιστικού μας τμήματος και της νέας διοίκησης.

Προτιμάμε να υποσχεθούμε 3 και να κάνουμε 3,5 ή και 10. Έχουμε όραμα. Η υπομονή μας είναι τεράστια. Και όλοι μαζί, κόσμος, ομάδα και διοίκηση, θα δώσουμε ΜΑΖΙ μάχη, ιδρώτα και φωνή για κάθε μέτρο στο γήπεδο, για κάθε κερδισμένο πλάγιο, για κάθε λεπτό που αγωνίζεται η ομάδα μας σε οποιοδήποτε γήπεδο, με αυτό το σήμα στο στήθος, το σήμα της ομάδας που λάτρεψαν, πόνεσαν και ίδρωσαν πολλοί.

Η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει να είναι.

Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς τον κόσμο του δεν είναι τίποτα. Προχωράμε, με υπομονή και ΨΥΧΗ και τον κόσμο μας πάντα ΜΑΖΙ.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button