Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: «Ο Ματέο Γκαρσία είναι το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα της Άτλας»

Οι Μεξικάνοι χαρακτηρίζουν δεδομένη τη μετακόμιση του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας Γκουανταλαχάρα υποστηρίζοντας ότι ο Αργεντίνος επιθετικός αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα της! #stoiximan_slgr #arisfc #MateoGarcia #Atlas #SportsNews #season2023_2024

Οι Μεξικάνοι χαρακτηρίζουν δεδομένη τη μετακόμιση του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας Γκουανταλαχάρα υποστηρίζοντας ότι ο Αργεντίνος επιθετικός αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα της!

Ο Ματέο Γκαρσία δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Άρη στο Ισραήλ ούτως ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στην Άτλας Γκουανταλαχάρα. Πληροφορίες θέλουν την τελευταία να αποζημιώσει τους «κίτρινους» μ’ ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ καθώς επίσης και ότι απομένει να διευθετηθεί ο τρόπος καταβολής αυτού για να «κλείσει» το deal.

Κατά τους Μεξικάνους, η μεταγραφή έχει κλείσει καθώς τρεις ιστοσελίδες σημείωσαν ακριβώς τα ίδια πράγματα, δηλαδή ότι… «όλα δείχνουν ότι (ο Ματέο Γκαρσία) θα αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση της Άτλας καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας. Απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Στην Άτλας ελπίζουν ότι θα αποτελέσει μια καλή λύση για τα (επιθετικά) άκρα».

Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ Άρης δεν έχει επικυρώσει κάποια συμφωνία με την Άτλας για την πώληση του Ματέο Γκαρσία, απλά επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη μεξικανική ομάδα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button