ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να «χαλάσει» το αήττητο του Παναθηναϊκού θέλει η Λαμία! (matchday)

Κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και για πολλούς την καλύτερη ομάδα στην SuperLeague 1, θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #matchday8 #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και για πολλούς την καλύτερη ομάδα στην SuperLeague 1, θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 o ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει έναν και μοναδικό στόχο.

Να διευρύνει το αήττητο σερί του και να «χαλάσει» το πάρτι του Παναθηναϊκό…

Αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους «κυανόλευκους» καθώς η αθηναϊκή ομάδα είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα τη φετινή σεζόν μαζί με την ΑΕΚ και αυτό σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του.

Όμως, ο ΠΑΣ Λαμία έχει δείξει μέχρι στιγμής πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα, παίζοντας κατά κύριο λόγο με σφικτή άμυνα και αντεπιθέσεις «φωτιά».

Ο Τζιανλούκα Φέστα, έχει ένα παραπάνω κίνητρο για τον αγώνα αυτό, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την ομάδα του Παναθηναϊκού και θέλει να «σπάσει την κατάρα» αυτή.

Η αποστολή των ποδοσφαιριστών της Λαμίας είναι δύσκολη, όμως το άγχος το έχει ο Παναθηναϊκός, οι «κυανόλευκοι» παίζουν εντός έδρας και τα πάντα θα είναι ανοιχτά!

🔵⚪FORZA LAMIARA🔵⚪

Διαβάστε επίσης

Back to top button