Γ' ΕθνικήΜεταγραφέςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ένα βήμα πριν υπογράψει στον Αστέρα Σταυρού βρίσκεται ο Αλεξίου!

Πολύ κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή βρίσκεται ο Αστέρας Σταυρού...

Πολύ κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή βρίσκεται ο Αστέρας Σταυρού…

Έτοιμος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θέλει να είναι ο Αστέρας Σταυρού και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας “σκανάρουν” την αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου.

Όσον αφορά την επίθεση τώρα, ο Αστέρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports ετοιμάζει μία μεταγραφική “βόμβα” με άρωμα Λαμίας…

Ο λόγος για τον έμπειρο σκόρερ με καταγωγή από τη Λαμία, Χρήστο Αλεξίου. Ο Λαμιώτης σέντερ φορ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΓΑΣ Σβορώνο και το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως βρίσκεται μία ανάσα από τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Photo Credits: GiafkaSports

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, εκτός από τον ΓΑΣ Σβορώνο έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες ομάδων όπως ο ΠΑΣ Λαμία, ο Τύρναβος, ο Αστέρας Ιτέας, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και η ΑΕ Καρίτσας!

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή, τότε ο Αστέρας του Πέτρου Καραΐσκου θα έχει δύο “βαριά” χαρτιά για την επίθεση, τον αρχηγό Γιάννη Κακκάβα και τον Χρήστο Αλεξίου να συμπληρώνουν το δίδυμο.

Σύντομα αναμένουμε εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα ενώ παράλληλα αναμένονται κι’ άλλες δυνατές προσθήκες για τον Αστέρα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button