Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σέρτζι Γκιρίτι: Το «ακατέργαστο διαμάντι» του Αγρότη Τραγάνας! (vid+pics)

Για ακόμη μία χρονιά στη Β΄Φθιώτιδας ο ποδοσφαιριστής που «έκλεψε την παράσταση» ήταν ο Σέρτζι Γκιρίτι του Αγρότη Τραγάνας.

Για ακόμη μία χρονιά στη Β΄Φθιώτιδας ο ποδοσφαιριστής που «έκλεψε την παράσταση» ήταν ο Σέρτζι Γκιρίτι του Αγρότη Τραγάνας.

Αρκετοί ίσως θυμάστε το όνομα Σέρτζι Γκιρίτι όταν είχε γίνει viral η γκολάρα που είχε πετύχει αλά Ζλάταν Ιμπραΐμποβιτς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αγρότη Τραγάνας σε παιχνίδι της Β΄Φθιώτιδας.

Το παιχνίδι εκείνο όπου είχε «λάμψει» ο Σέρτζι ήταν η νίκη με 5-1 του Αγρότη επί του Ελατειακού για τον 1ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας. Ο Γκιρίτι είχε σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο και το γκολ αυτό είχε ταξιδέψει σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Τη σεζόν του γκολ-viral, ο Σέρτζι ήταν μόλις 17 ετών.

Στον Αγρότη πήγε όταν ήταν 15 χρονών και την πρώτη του χρονιά σκόραρε 9 τέρματα και ήταν μόνο η αρχή…

Μετά από την πρώτη του σεζόν στη Β΄ κατηγορία ο σέντερ φορ του Αγρότη κατακτούσε κάθε χρονιά την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Στα 18 του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β΄ Φθιώτιδας με 19 τέρματα στο σύνολο βοηθώντας τον σύλλογο της Τραγάνας να κάνει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Σέρτζι να έχει το εμπόδιο του στρατού, το οποίο τον κράτησε εκτός προπονήσεων αρκετές φορές. Παρόλο αυτά δεν πτοήθηκε καθόλου και δεν σταμάτησε να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Αναδείχθηκε και πάλι πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας 18 γκολ βοηθώντας την ομάδα του στη πορεία πρωταθλητισμού που ακολούθησε!

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος κάθε χρονιά ανεβάζει την απόδοσή του και ήδη έχει καταφέρει να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από παραπάνω κατηγορία. Είναι ένα «ακατέργαστο διαμάντι» το οποίο περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία και να αναδειχθεί!

Διαβάστε επίσης

Back to top button