Μαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Ντελής: «Το ματς θα το τελειώσω λογικά με πνιγμό στον 2ο γύρο»

Ο Λαμιώτης μαχητής Κωνσταντίνος Ντελής προετοιμάζεται για τον αγώνα του στο Quest FL της Λαμίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρμένιο πρωταθλητή Gegham Vardanyan.

Ο Λαμιώτης μαχητής Κωνσταντίνος Ντελής προετοιμάζεται για τον αγώνα του στο Quest FL της Λαμίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρμένιο πρωταθλητή Gegham Vardanyan.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Ufight.gr:

Ο Κωνσταντίνος Ντελής αποτελεί ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του ελληνικού ΜΜΑ και μία από τις ελπίδες μας για μεγάλα πράγματα στο εξωτερικό στο άθλημα τα επόμενα χρόνια.

Ο αθλητής των Μουμτζή – Λιοτήρη στην ‘Blackbelt Academy’ αντιμετωπίζει στο ‘MMA Quest 10’ τον εξαιρετικά δυνατό Αρμένιο πρωταθλητή Gegham Vardanyan.

Αρχικά για το σε τι κατάσταση βρίσκεται ψυχικά και σωματικά πριν την επιστροφή του στην δράση :

«Η προετοιμασία μου πήγε τέλεια χωρίς τραυματισμούς και σίγουρα πιστεύω ότι βρίσκομαι σε τέλεια φόρμα και ψυχικά και σωματικά .»

Για το εάν έχει εικόνα του αντιπάλου του :

«Σίγουρα είναι σκληρός αντίπαλος και μόνο ένας σκληρός αντίπαλος θα δέχονταν να παίξει μαζί μου. Μπουνιές θα παίξουμε όχι μπάλα …

Δεν τον έχω μελετήσει σχεδόν καθόλου, η αλήθεια είναι, μια φορά τον είδα. Μου είπαν με αυτόν θα παίξεις και απάντησα πως δεν με νοιάζει ποιός είναι και οτιδήποτε άλλο. Εγώ πρέπει να κάνω την δουλειά μου, όπως και να ‘χει.»

Για το εάν τον αγχώνει το γεγονός πως μάχεται μπροστά στο κοινό του στην Λαμία :

«Όταν ήμουν ποιο μικρός αγχωνόμουν, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι όταν κλείσει η πόρτα δεν έχει σημασία αν είσαι στην έδρα σου ή όχι. Όλο αυτό είναι εγκεφαλικό περισσότερο . Αλλά μου αρέσει που παίζω μπροστά στον κόσμο μου .»

Για το πόσο σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται στα κορυφαία promotions του κόσμου παγκοσμίως :

«Θέλω να πιστεύω με την τόση δουλειά που ρίχνω πως στα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκομαι να παίζω σε μεγάλα σαλόνια ….και να ζω από αυτό!»

Υπάρχει κάποιο εγχώριο matchup που τον εξιτάρει;

«Δεν έχω πρόβλημα να παίξω με τον οποιονδήποτε. Όταν ήμουν 16χρονων έπαιξα με τον Κλεόβουλο Λουκαΐδη που ήταν 26 ετών και έχασα με απόφαση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος στο να παίξω με κάποιον .Και προτιμώ να αγωνίζομαι στο εξωτερικό γιατί τα χρήματα είναι περισσότερα εκεί.»

Τι είναι αυτό που τον δυσκολεύει στην καθημερινότητά του περισσότερο προκειμένου να βγάζεις τις προπονήσεις όπως θέλεις εκείνος ;

«Σίγουρα είναι η δουλειά που με περιορίζει καθημερινά. To να πάω για ένα 7ωρο στην δουλειά και μετά να βγάλω τις προπονήσεις μου .

Αλλά μέσα από τις δυσκολίες αυτές έχω γίνει πιο σκληρός και πιο δυνατός. Τα δύσκολα της ζωής με κάνουν να διψώ περισσότερο στο να πετύχω.

Κάτι που σίγουρα θα με βοηθούσε πολύ θα ήταν το να έρθουν χορηγοί σε διάφορους τομείς της προετοιμασίας μου, όπως σε συμπληρώματα και άλλα.»

Το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα ως μαχητής ;

«Νομίζω είμαι σκληρός μαχητής και έχω εμπειρία τόσο στο πάνω κομμάτι της μάχης, όσο και στο κάτω . Η αλήθεια είναι πως γουστάρω και τα δύο το ίδιο. Striking και ground.»

Η πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αρμένιο Vardanyan :

«Το ματς θα το τελειώσω στον 2ο γύρο, λογικά με πνιγμό.»

 

πηγή: Ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button