Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κλείνει την κάνουλα η ΕΡΤ στην Super League 2 για την επόμενη σεζόν;

Ζοφερό το μέλλον για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της Λίγκας, την κρατική τηλεόραση να της... γυρίζει την πλάτη.

Κλείνει την κάνουλα η ΕΡΤ για τη Superleague 2, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Ζοφερό το μέλλον για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της Λίγκας, την κρατική τηλεόραση να της… γυρίζει την πλάτη.

Αιτία, συμφωνία με πληροφορίες του SDNA είναι το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, με τη Superleague 2 στο επίκεντρο, αφού φέρονται να εμπλέκονται πολλοί πρόεδροι ΠΑΕ της κατηγορίας, με πλήθος αγώνων να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΕΡΤ αποφάσισε να μη δώσει ούτε… ευρώ στη δεύτερη κατηγορία για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η κρατική τηλεόραση έχει αναστείλει και την τελευταία δόση στη Λίγκα, ύψους 600.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο.

Είναι προφανές ότι πλέον δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα για τη Λίγκα και τις ομάδες της κατηγορίας, που θα πρέπει να ψάξουν έσοδα από άλλες πηγές, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι. Όλα αυτά ενώ ο συνεταιρισμός συνεδριάζει σήμερα, στις 13:30 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις φυσικά να βρίσκονται στο επίκεντρο και την αγωνία στο… κόκκινο, καθώς κανείς δεν ξέρει το τι μέλλει γενέσθαι.

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button