Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για την Παναγιώτα Ζαλαώρα!

Μετά την αποχώρησή της από τις Νηρηίδες Φθίας, η Παναγιώτα Ζαλαώρα θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών.

Μετά την αποχώρησή της από τις Νηρηίδες Φθίας, η Παναγιώτα Ζαλαώρα θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών.

Η Λαμιώτισσα τερματοφύλακας, θα υπερασπίζεται από σήμερα την εστία της Ρ.Ε.Α και θα αγωνίζεται στην Women΄s Football League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ρ.Ε.Α. Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΑΛΑΩΡΑ

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την τερματοφύλακα Παναγιώτα Ζαλαώρα.

Μία ταλαντούχα τερματοφύλακα πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα μας, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Women’s Football League.

Η 20χρονη (γεν. 6/11/2003) ποδοσφαιρίστρια είναι γέννημα θρέμμα της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Π.Α.Ε Λαμίας, έχοντας τις καλύτερες συστάσεις τόσο για τις αγωνιστικές της δυνατότητες, όσο και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα. Το 2021 μεταπήδησε από τον ΠΑΣ Λαμία στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης, ενώ το καλοκαίρι του 2022 μετεγγράφηκε στον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης, όπου παρέμεινε ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους για να φορέσει τη φανέλα των Νηρηίδων Φθίας.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. εύχεται στην Παναγιώτα Ζαλαώρα μία δημιουργική σεζόν, γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Καλώς ήρθες στην παΡΕΑ μας Παναγιώτα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΑΛΑΩΡΑ: «ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

«Είναι μεγάλη η χαρά μου και ακόμα μεγαλύτερη η τιμή που αισθάνομαι ως μέλος της Ρ.Ε.Α. Ευελπιστώ πως από κοινού θα προάγουμε το ποδόσφαιρο Γυναικών και θα προσελκύσουμε στα γήπεδα γυναίκες κάθε ηλικίας. Γιατί ο αθλητισμός είναι γιορτή για όλους μας.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για τη νέα πρόκληση που μου δίνεται στην αθλητική μου καριέρα. Η πρόταση που μου έγινε από τη διοίκηση της ομάδας αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Για αυτό σκέφτηκα να ανταποκριθώ στην πρόκληση, μολονότι χρειάζεται να κάνω πολλές αλλαγές στη ζωή μου, αφού είμαι φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη, κυριολεκτικά στην άλλη άκρη της χώρας.

Ο στόχος μου είναι αναμφίβολα η επίτευξη όλων των αθλητικών στόχων που θα θέσει η ομάδα. Ελπίζω πως θα φανώ αντάξια των προσδοκιών του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου».

Panagiota Zalaora #REA #παΡΕΑ #oneteam #onefamily #WomensFootballLeague #soccer #goalkeeper #welcome

Διαβάστε επίσης

Back to top button