Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Πρωταγωνιστές της τελευταίας 20ετίας απεικονίζονται στη νέα φανέλα (vid)

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Αστέρα φρόντισαν να δημιουργήσουν μια φανέλα βασισμένη στο παρελθόν, καθώς σ' αυτήν απεικονίζονται πρωταγωνιστές της τελευταίας 20ετίας! Στους βασικούς χορηγούς η Novibet!

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Αστέρα φρόντισαν να δημιουργήσουν μια φανέλα βασισμένη στο παρελθόν, καθώς σ’ αυτήν απεικονίζονται πρωταγωνιστές της τελευταίας 20ετίας! Στους βασικούς χορηγούς η Novibet!

Η νέα μπλε φανέλα του Αστέρα είναι βασισμένη στο παρελθόν! Σ’ αυτήν διακρίνονται τα πρόσωπα παικτών που συμμετείχαν στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια. Η εμφάνιση είναι άμεσα διαθέσιμη και οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι θα υπάρξει ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση και στον κόσμο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για άλλη μια φορά κλέβει τις εντυπώσεις με τη νέα του εμφάνιση! Η πρώτη φανέλα είναι φουλ του… μπλε με ωραίες κίτρινες γραμμές στο πλάι, στο λαιμό και στα μανίκια.

Είναι αφιερωμένη στην τελευταία 20ετία, με πρόσωπα παικτών να απεικονίζονται ενώ είναι και άμεσα διαθέσιμη για αγορά.!

Τονίζεται, δε, πως μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου θα γίνει και μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίασή της μέσα στην πόλη.

Από το παρελθόν στο σήμερα και από το σήμερα στο μέλλον!

Όλες οι μαγικές στιγμές που έχουμε ζήσει με τον ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία 20 χρόνια αποτυπωμένες στη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας.

Μια φανέλα βαριά από τις κιτρινομπλέ επιτυχίες, που δίνουν το σύνθημα για τις επόμενες!

Το γράφει και η ραφή της:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!

* Η εντός έδρας εμφάνιση είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (starstore.gr).

* Για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σύντομα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση στην πόλη μας!».

Φανέλα,

φανέλα

φανέλα

φανέλα

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button