ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον της Λαμίας για Κέβιν Σόνι» (vid)

«Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τον επόμενο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία...

«Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τον επόμενο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία…

Αρκετά είναι τα ονόματα σέντερ φορ, τα οποία έχουν «παρελάσει» τον τελευταίο καιρό από τα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία.

Με τον LamiaPolis 87,7 να έχει υπογραμμίσει ότι η Λαμία «παλεύει» να κλείσει ένα δυνατό όνομα για τη θέση του φορ, τα σενάρια συνεχίζονται…

Τελευταίο όνομα που γράφτηκε είναι αυτό του Κέβιν Σόνι, του ποδοσφαιριστή που έγινε γνωστός από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης όπου και ανήκει.

O 25χρονος σέντερ φορ, ήρθε στην Ελλάδα το 2021 για λογαριασμό των Αρκάδων, ενώ έχει αγωνιστεί δανεικός από τον Αστέρα σε Χατάισπορ και στην Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Με την ομάδα της Τρίπολης, έχει σημειώσει 32 συμμετοχές με 6 τέρματα και 2 ασίστ…

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Κέβιν Σόνι, το φιλοξενεί η ιστοσελίδα Sportime.gr. Διαβάστε τι αναφέρει στο παρακάτω άρθρο:

Λαμία: «Βλέπει» και Σόνι!

Σέντερ φορ ψάχνει η Λαμία. Η περίπτωση του Καρλίτος που αποκάλυψε το Sportime ήταν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα της Φθιώτιδας. Οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν κι άλλους επιθετικούς προκειμένου να καλύψουν το κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Κέβιν Σόνι.

O Kαμερουνέζος στράικερ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Χατάισπορ της Τουρκίας. Κάποιοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να παίξει αρκετά, καταγράφοντας μόλις πέντε συμμετοχές, με την τελευταία τον περασμένο Δεκέμβριο στην ήττα με 4-0 από την Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button