Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Βροχή» οι προτάσεις από μάνατζερ προς στην ΑΕΚ

Δεδομένου πως η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση στις πτέρυγες, οι μάνατζερ… βομβαρδίζουν καθημερινά τους ανθρώπους της Ένωσης – και κυρίως τον Νίκο Λυμπερόπουλο – με mails και fax προτείνοντας τους πελάτες τους. Τα ονόματα που προστέθηκαν χθες στη σχετική λίστα είναι αυτά των Ράιαν Μέντες και Φεντερίκο Καρτάμπια.

O 28χρονος Μέντες, γεννημένος στο Πράσινο Ακρωτήρι, ανήκει στην Καϊσερισπόρ και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Έχει συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο μέχρι το 2020 και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες βδομάδες πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. Ο Μέντες πέρασε στο παρελθόν από Χάβρη, Λιλ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 25χρονος Καρτάμπια ανήκει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Διεθνής με την εθνική Αργεντινής Κ-20, ξεκίνησε την καριέρα του στη Βαλένθια για να ακολουθήσουν οι Κόρδοβα, Μπράγκα και Λα Κορούνια. Με τους Γαλιθιάνους, που υποβιβάστηκαν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, πραγματοποίησε φέτος 20 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

Στον… αέρα παραμένει και ο Ογκνιέν Βράνιες. Η Άντερλεχτ έχει καταθέσει πρόταση για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ. Ωστόσο, οι Βέλγοι αναμένεται να επανέλθουν για να κάνουν δικό τους τον Βράνιες και οι «κιτρινόμαυροι» ήδη ψάχνονται για στόπερ. Ο Μίλος Κοσάνοβιτς απασχόλησε πέρυσι το καλοκαίρι την ΑΕΚ, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ τον είχε απορρίψει. Το όνομα του 28χρονου Σέρβου αμυντικού, ο οποίος ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Γκέζτεπε (25 εμφανίσεις), επανήλθε στο προσκήνιο.

Την ΑΕΚ «καίει» και το θέμα του κεντρικού επιθετικού. Στην Ένωση κάνουν προσπάθειες να ντύσουν και πάλι στα κιτρινόμαυρα τον Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στη Λας Πάλμας. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη λύση, αν δεν καταλήξει θετικά το θέμα του «Τσίνο». Ο 25χρονος Ισπανός φορ ανήκει στη Θέλτα, ωστόσο φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Σαραγόσα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, σημειώνοντας 23 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ σε 43 συνολικά συμμετοχές.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button