ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έφτασε κοντά στη Λαμία ο Καμπετσής»

Ο Αργύρης Καμπετσής, σύμφωνα με δημοσίευμα, βρέθηκε ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Λαμία...

Ο Αργύρης Καμπετσής, σύμφωνα με δημοσίευμα, βρέθηκε ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Λαμία…

Σήμερα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο Αργύρης Καμπετσής αποχώρησε από τον σύλλογο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία.

Αυτό που αναφέρει όμως το δημοσίευμα του Sportal.gr ενδιαφέρει και τον ΠΑΣ Λαμία. Το ρεπορτάζ του αθηναϊκού σάιτ σημειώνει πως ο Αργύρης Καμπετσής βρέθηκε ψηλά στη λίστα της Λαμίας ενώ μάλιστα συμπληρώνει πως ο τεχνικός διευθυντής των «κυανόλευκων» είχε επικοινωνία με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού.

Η Λαμία φέρεται να έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το κομμάτι του ρεπορτάζ του Sportal.gr:

Τη σεζόν 2021-22 ο Καμπετσής παραχωρήθηκε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ και μέτρησε 18 συμμετοχές. Στη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν αρκετές ομάδες που τον προσέγγισαν και ειδικά η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου έφτασε κοντά στην απόκτησή του. Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, ο Πίτι, μάλιστα, είχε επικοινωνία με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Υπήρξαν, όμως κι άλλες ελληνικές ομάδες που τον προσέγγισαν τόσο από την Αθήνα, όσο κι από την περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης

Back to top button