ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Stoiximan Super League: Ο τηλεοπτικός της χάρτης για τη νέα σεζόν

Στη μεγάλη κατηγορία διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης περιόδου, όπου η Cosmote διατήρησε στο δυναμικό της οκτώ ομάδες και η NOVA άλλες έξι.

Στη μεγάλη κατηγορία διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης περιόδου, όπου η Cosmote διατήρησε στο δυναμικό της οκτώ ομάδες και η NOVA άλλες έξι.

Διαμορφώθηκε σήμερα (21/7) το τηλεοπτικό «παζλ» της Stoiximan Super League για τη νέα σεζόν, καθώς η NOVA ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Ατρόμητο, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και το ότι προσέθεσε τον Πανσερραϊκό στο team των ομάδων που θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες τους.

Πλέον για να είμαστε απολύτως τυπικοί η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει στην κατηγορία είναι να επισημοποιηθεί και η «στέγη» του ΠΑΟΚ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το ζήτημα είναι διαδικαστικό αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συνεχίσει επίσης στη NOVA. Οπως συνέβη και με τον Αρη, που επέκτεινε πρόσφατα για δύο χρόνια τη συνεργασία του με τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Οι υπόλοιποι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας βρίσκονται στην Cosmote TV, που προχώρησε σε έξι ανανεώσεις. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παρέμειναν υπό την τηλεοπτική της σκέπη μέσω νέων διετών συμφωνιών που συντάχθηκαν και ανακοινώθηκαν στις 4 και 20 Ιουλίου αντίστοιχα, ενώ νέα συμβόλαια μαζί της υπέγραψαν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, η Λαμία και ο Βόλος.

Την ίδια στιγμή η συνδρομητική πλατφόρμα εξασφάλισε τα σχετικά δικαιώματα και της «νεοφώτιστης» Κηφισιάς, ενώ με τον Ολυμπιακό «τρέχει» από πέρσι μεταξύ τους συμφωνία διάρκειας τριών ετών, η οποία και εκπνέει το 2025.

Ετσι η μεν Cosmote TV διατήρησε στο portofolio της οκτώ clubs καθώς αποχώρησε ο Ιωνικός και προστέθηκε η Κηφισιά και η NOVA έξι, αφού αντί του Λεβαδειακού έχει πλέον τα δικαιώματα του Πανσερραϊκού.

Ο τηλεοπτικός χάρτης της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023/24

ΑΕΚ: Cosmote TV
Αρης: NOVA
Αστέρας Τρίπολης: NOVA
Ατρόμητος: NOVA
Βόλος: Cosmote TV
Κηφισιά: Cosmote TV
Λαμία: Cosmote TV
Ολυμπιακός: Cosmote TV
ΟΦΗ: Cosmote TV
Παναθηναϊκός: Cosmote TV
Παναιτωλικός: Cosmote TV
Πανσερραϊκός: NOVA
ΠΑΟΚ: NOVA
ΠΑΣ Γιάννινα: NOVA
*Η σειρά των ομάδων είναι αλφαβητική.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button