Α΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Μπαμ» με Γιάννη Σταματάκη η Μαλεσίνα!

Η σπουδαιότερη μεταγραφή... μέχρι την επόμενη είναι αυτή της Α.Ε Μαλεσίνας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σταματάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Αιγάλεω και στην SuperLeague 2! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΑΕ_Μαλεσίνας #Σταματάκης #transfernews #season2022_2023

Η σπουδαιότερη μεταγραφή… μέχρι την επόμενη είναι αυτή της Α.Ε Μαλεσίνας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σταματάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Αιγάλεω και στην SuperLeague 2!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε σήμερα η Α.Ε Μαλεσίνας. Μετά την μεταγραφή του Ρόνι Καράι, η Α.Ε.Μ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σταματάκη από το Αιγάλεω.

Ο Σταματάκης, μόνο άγνωστος δεν είναι στη Μαλεσίνα, καθώς είναι γιος του αείμνηστου Νίκου Σταματάκη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο της Λοκρίδας!

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Μαλεσίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σταματάκη.

Ο Γιάννης έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας και συνέχισε σε Πανελευσινιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αήττητο Σπατών και Αιγάλεω.
Ωστόσο για προσωπικούς λόγους ο 29χρονος επιθετικός μέσος, επέλεξε να αφήσει στην άκρη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια της Μαλεσίνας. Ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

#ΑΕΜ #malesinamedia #newera #season23_24 #stamatakis #aem #malesinedia #epsfthiotidas #newseason

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τώρα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Στον «πράσινο» σύλλογο παρέμεινε για τρία χρόνια ενώ το 2016 αποχώρησε για τον Πανελευσινιακό (38 συμμ. 3 γκολ – 2 ασιστ) ενώ μετά ακολούθησαν η Αναγέννηση Καρδίτσας (33 συμμ. 1 γκολ και 2 ασίστ) ο Αήττητος Σπάτων (24 συμμ. και 1 γκολ) και το Αιγάλεω.

Στο «Σίτι» αγωνίζεται από το 2019 έχοντας συμπληρώσει 68 συμμετοχές με 1 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button