Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ένα γκολ έφτανε… για το πρώτο διπλό της Φούλαμ!(vid)

Νίκησε με 1-0 μέσα στην έδρα της Μπόρνμουθ η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ.

PREMIER LEAGUE-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΦΟΥΛΑΜ: 0-1

Γήπεδο: Vitality Stadium  

Ξύπνησε αργά η Φούλαμ, που πέρασε με 1π-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ και μετρά δύο σερί τρίποντα. Πρώτο διπλό μέσα στη χρονιά για την ομα΄δα του

Στο 15ο λεπτό ο Κινγκ αστόχησε από κοντά με κεφαλιά, ενώ στο 31’ η σέντρα-σουτ του Σεσενιόν πέρασε απ’ όλους και  στο 38’ ο Μπόρουτς είπε όχι σε κεφαλιά του Οντόι.

Η Φούλαμ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, απείλησε στο 48’ με το Μπάμπελ και στο 52’ άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Μίτροβιτς. Στο 61’ η Φούλαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Σεσενιόν να σουτάρει από κοντά πάνω στον Μπόρουτς κα στο επόμενο λεπτό ο Ακέ εξ επαφής νικήθηκε κι εκείνος από τον Πολωνό κίπερ. Στο 64’ ο Ρίκο έσωσε μετά  από σουτ του Φρέιζερ και ο ίδιος δεν μπόρεσε με νέα προσπάθεια να σκοράρει,

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Μπόρουτς, Κουκ, Γκόσλινγκ, Ακέ, Λέρμα, Γουίλσον, Στάνισλας (23’ Σίμπσον), Κινγκ (60’ Σολάνκε), Μπρουκς, Φρέιζερ, Μεπάμ (75’ Μουσέτ)

ΦΟΥΛΑΜ: Ρίκο, Σεσενιόν, Οντόι, Τσέιμπερς, Ριμ, Λε Μαρσάν, Μπράιαν, Σερί (80’ Κρίστι), Ανγκισά (89’ Νορντβάιτ), Μίτροβιτς, Μπάμπελ (82’ Αγιτέ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button