Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο
ΑΕΚ: Συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα Τσιντώτας και Λιβάι Γκαρσία
Οι Παναγιώτης Τσιντώτας και Λιβάι Γκαρσία συνέχισαν και την Κυριακή (05/09) τα ατομικά τους προγράμματα. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #Τσιντώτας #προπόνηση

Οι Παναγιώτης Τσιντώτας και Λιβάι Γκαρσία συνέχισαν και την Κυριακή (05/09) τα ατομικά τους προγράμματα.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ανεβάζουν ρυθμούς προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Ιωνικό την Κυριακή (12/09, 20:30).
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την πρωινή τους προπόνηση, που έλαβε χώρα στα Σπάτα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε τους Παναγιώτη Τσιντώτα και Λιβάι Γκαρσία να ακολουθούν και σήμερα (05/09) ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά, με την ομάδα να επιστρέφει την Τρίτη (07/09, 19:00) στα Σπάτα, για τη συνέχεια της προετοιμασίας της.