Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 ανδρών και γυναικών! (φωτογραφίες)

Στο αθλητικό «στολίδι - κύτταρο» στους πρόποδες της Οίτης, στο Αθλητικό Κέντρο Υπάτης που εγκαινιάστηκε πέρυσι τέτοια εποχή, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με ρεκόρ συμμετοχών και απόλυτη επιτυχία το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 ανδρών και γυναικών στη Δημοτική Κοινότητα Υπάτης.

Στο αθλητικό «στολίδι – κύτταρο» στους πρόποδες της Οίτης, στο Αθλητικό Κέντρο Υπάτης που εγκαινιάστηκε πέρυσι τέτοια εποχή, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με ρεκόρ συμμετοχών και απόλυτη επιτυχία το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 ανδρών και γυναικών στη Δημοτική Κοινότητα Υπάτης.

Μια ακόμη αθλητική υποδομή που δημιουργήθηκε με όραμα και συνέπεια «έξω» από το μεγάλα αστικά κέντρα, όπου αθλητισμός και φύση «συναντώνται» αρμονικά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, ξεκούρασης και πνευματικής ευεξίας.

Στην τελετή λήξης του τουρνουά που διήρκησε σχεδόν μια εβδομάδα, διοργανώθηκε από το Δήμο Λαμιέων και τη Δημοτική Κοινότητα Υπάτης, έγιναν οι απονομές επάθλων και μεταλλίων στους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, με την παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, των αντιδημάρχων Γιάννη Ζωγράφου, Κώστα Ξεφλούδα, Παναγιώτη Φώσκολου, Κώστα Μουστάκα και Κώστα Αναστασίου, της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Υπάτης Βασιλικής Παπανάγνου, του Αντιπροέδρου της Αποστόλη Πουγκακιώτη και των λοιπών μελών της Κοινότητας Υπάτης, του Προέδρου της Κοινότητας Αργυροχωρίου Σπύρου Στεργιόπουλου, του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κώστα Σπαλιώρα, λοιπών αυτοδιοικητικών και φορέων καθώς και κατοίκων και επισκεπτών.

Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Αργυροχωρίου, τη 2η θέση η ομάδα της Υπάτης και την 3η θέση η ομάδα του Λυχνού.

Στην κατηγορία άνω των 18 ετών την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Αμουρίου, τη 2η θέση η ομάδα του Αργυροχωρίου και την 3η θέση η ομάδα της Υπάτης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button