ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου!

Ο ΠΑΣ Λαμία επιστρέφει στις επίσημες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και παράλληλα επιστρέφουν και οι στήλες μας που αφορούν το pre game των αγώνων.

Ο ΠΑΣ Λαμία επιστρέφει στις επίσημες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και παράλληλα επιστρέφουν και οι στήλες μας που αφορούν το pre game των αγώνων.

Σήμερα στις 21:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague 1.

Πρόκειται για την δεύτερη φορά όπου οι δύο ομάδες «ανοίγουν την αυλαία» του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο συλλόγων ο Βόλος ήταν αυτός που είχε χαμογελάσει… και αυτό είναι που θέλει να αλλάξει η Λαμία καθώς και την αρνητική παράδοση που έχει στις πρεμιέρες της στην SuperLeague 1.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν περιμένουμε να δούμε σπουδαίες αλλαγές στο σχήμα και στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδες. Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει φέτος το σύστημα 4-2-3-1 ή αν θέλετε το 4-4-1-1.

Θα προσπαθήσουμε τώρα, όπως έχουμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια, να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα της Λαμίας στο σημερινό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νάγκι, ενώ στην άμυνα θα δούμε τον Σιμόν δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τους Τζανετόπουλο και Πάβλοβετς στο κέντρο.

Στο κέντρο θα βρεθούν ο Σλίβκα και ο Νούνιες ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Καρλίτος. Στα άκρα πιστεύουμε πως δεξιά θα είναι ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ, αριστερά ο Ακούνια ή ο Μούλα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμουέλε Λόνγκο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button