Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε ομάδα έκπληξη θα συνεχίσει… ο Χοσέ Κάνιας!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ομάδα της SuperLeague 2 είναι κοντά στον άλλοτε άσσο του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού, Χοσέ Κάνιας!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ομάδα της SuperLeague 2 είναι κοντά στον άλλοτε άσσο του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού, Χοσέ Κάνιας!

Έναν πρωταθλητή Ελλάδας με παρουσία σε La Liga και Premier League έκλεισε η Καλαμάτα. Ο λόγος για τον 36χρονο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει στη Μαύρη Θύελλα και έτσι θα αγωνιστεί με τρίτη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός χαφ ύστερα από μία τριετία στον ΠΑΟΚ όπου πήρε ένα πρωτάθλημα και ισάριθμα Κύπελλα και μία διετία στον Ιωνικό, είναι έτοιμος να φορέσει τα μελανόλευκα ενισχύοντας το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη.

Ο Κάνιας έχει να παρουσιάσει μια σπουδαία καριέρα με 390 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο, από τα οποία τα 93 είναι στην ισπανική La Liga, τα 23 στην αγγλική Premier League, ενώ μετρά και 39 παιχνίδια σε Champions League και Europa League.

Αγωνίστηκε στη χώρα μας κατά το παρελθόν επί μια τριετία (2016-2019) στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο στέφθηκε νταμπλούχος, ενώ συνολικά κατέκτησε 3 Κύπελλα Ελλάδος.

Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα μετρώντας την σεζόν 2019-2020, 21 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με την ομάδα της Σερβίας, αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας. Επίσης, στην πλούσια καριέρα του, έχει φορέσει την φανέλα της Ροτένια, της Μπέτις, της Σουόνσι, της Εσπανιόλ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στην Ατλέτικο Μπαλαράες.

πηγή: sport365.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button