ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέμα στην Ισπανική “AS” Καρλίτος και ΠΑΣ Λαμία

Αναμφίβολα ο ΠΑΣ Λαμία δεν θεωρείται τυχαίο το μεγαλύτερο εν ενεργεία brand name για την πόλη μας.

Αναμφίβολα ο ΠΑΣ Λαμία δεν θεωρείται τυχαίο το μεγαλύτερο εν ενεργεία brand name για την πόλη μας.

Νέα απόδειξη; Το δημοσίευμα το οποίο φιλοξενεί σήμερα η κορυφαία ισπανική ιστοσελίδα “AS” που έχει καθημερινά πάνω από 10.000.000 επισκέπτες!

Πιο συγκεκριμένα υπάρχει αναφορά στην μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία στην ιστορία του. Τον συμπατριώτη τους, Καρλίτος και τα μέχρι τώρα κατορθώματα του.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου Martín Manchón Μόνο 14 ομάδες απαρτίζουν την ελληνική Super League και, ακόμη κι έτσι, στη διοργάνωση συμμετέχουν 43 Ισπανοί ποδοσφαιριστές.

Πέντε το κάνουν με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ένα σεμνό σύλλογο που ξεκίνησε τη σεζόν με το όνειρο να «μπει κρυφά» στην πρώτη εξάδα και να μην υποφέρει στον όμιλο του υποβιβασμού όπως πέρυσι.

Μεγάλο μέρος αυτού του στόχου εκτελείται από τον Carlitos López, ο οποίος προσγειώθηκε στη Λαμία ως αληθινός σταρ και ανταποκρίνεται στο γήπεδο. Ο επιθετικός του Αλικάντε ήταν κοντά στην ένταξή του στη Β’ Ισπανίας, αλλά τελικά άφησε τη Λέγκια Βαρσοβίας για να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου έπαιξε ήδη δύο σεζόν στις οποίες σημείωσε 18 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Λόπες δεν επέστρεψε με κανένα τίμημα στην Ελλάδα, αφού έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης (600.000 ευρώ ετησίως) στην ιστορία του ΠΑΣ Λαμία. Ο Ισπανός όμως δεν ένιωσε την πίεση και στα δύο πρώτα παιχνίδια του έχει πετύχει δύο γκολ και έχει δώσει μια ασίστ.

Μάλιστα, ο Carlitos López έχει συμμετάσχει σε όλα τα γκολ που σημείωσε η Λαμία στο ξεκίνημα της ελληνικής Super League: σκόραρε και έδωσε ασίστ στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο (2-2) και σημείωσε το νικητήριο γκολ κόντρα στον Άρη (1-0). ).

Μια νίκη με την οποία ο ΠΑΣ Λαμία, που έχει τεχνικό διευθυντή τον Πίτι Μεντίνα, έδειξε τη φιλοδοξία του και ο Καρλίτος συνέχισε να δικαιώνει την επένδυση του συλλόγου.

«Αν είμαι ειλικρινής, αυτό που με έκανε να έρθω εδώ ήταν ο πρόεδρος και όλα τα μέλη της ομάδας και η στάση τους. Θέλω να κάνω καλή δουλειά και να βοηθήσω τους συναδέλφους μου. Θέλω να βλέπω το γήπεδο πιο γεμάτο κάθε Κυριακή και να βοηθήσω τον σύλλογο να κάνει ένα βήμα μπροστά», είπε ο Καρλίτος κατά την άφιξή του στη Λαμία. Ο Ισπανός τόνισε ότι η επιμονή του συλλόγου ήταν καθοριστική για να πάρει την απόφασή του, υποβαθμίζοντας έτσι το σπουδαίο συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο που, μέχρι στιγμής, δικαιώνει μέσα στο γήπεδο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που μοιράζεται τα αποδυτήρια με τους David Simón, Rubén Martínez, Álex Mula και Omar Santana, θα πρέπει να σκοράρει 10 γκολ για να ταιριάξει με τις καλύτερες φιγούρες του στην ελληνική Super League. Με αυτόν τον ρυθμό, θα ξεπεράσει τον εαυτό του πριν από τα Χριστούγεννα”.

από as.com .

Διαβάστε επίσης

Back to top button