Τοπικά Σπορ

Ξεκίνημα για τους Αμφικτύονες στη Β’ Εθνική

Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά ξεκινά για το αντρικό τμήμα χάντμπολ των Αμφικτυόνων

Ξεκίνημα για τους Αμφικτύονες στη Β’ Εθνική

Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά ξεκινά για το αντρικό τμήμα χάντμπολ των Αμφικτυόνων

Η ομάδα μας θα συμμετέχει για 3η χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στο Νότιο όμιλο έχοντας αντιπάλους ομάδες από την Αττική και την Κρήτη με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί, σε ένα ομολογουμένως πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα 12 ομάδων.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 21 Οκτωβρίου, ενώ η ομάδα μας την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Δόξας Βύρωνα.

Α.Π.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των ακαδημιών χάντμπολ, όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών για αγόρια και κορίτσια 5-16 ετών.

Η Ακαδημία μας λειτουργεί για 8η συνεχή χρονιά έχοντας πλέον καθιερωθεί στην πόλη μας, όσο και πανελλαδικά, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια δείξει αγωνιστικό ήθος, υπευθυνότητα και συλλογικές όσο και ατομικές διακρίσεις.

Με σεβασμό λοιπόν στους αθλητές/τριες μας, τους γονείς, αλλά και στο άθλημα του Χάντμπολ, υποσχόμενοι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, σας περιμένουμε από αυτή την ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9 από τις 4μμ-7μμ στο Χαλκιοπούλειο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι προπονήσεις γίνονται από ΚΦΑ με ειδικότητα στο άθλημα του Χάντμπολ.

Φέρτε τα παιδιά σας να παίξουν, να αθληθούν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν!!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button