Τοπικά Σπορ

Δήμος Μακρακώμης : Σταθμός στο Ράλλυ Ακρόπολης και για το 2023

Η χώρα μας θα φιλοξενήσει το 70o Ράλλυ Ακρόπολις από τις 8 έως τις 10 Σεπτέμβρη 2023.

Η χώρα μας θα φιλοξενήσει το 70o Ράλλυ Ακρόπολις από τις 8 έως τις 10 Σεπτέμβρη 2023.

Ο Δήμος Μακρακώμης αποτελεί και πάλι σημείο σταθμό σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, προσφέροντας το απαράμιλλο φυσικό τοπίο του για την διεξαγωγή της παγκοσμίου φήμης ειδικής διαδρομής «Ταρζάν» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2023, που θα διασχίσει, Κοινότητες του Δήμου μας.

Η θρυλική ειδική Ταρζάν των 23,37 χιλιομέτρων, έχει πλέον εδραιωθεί μέσα στις αγαπημένες διαδρομές των θεατών, περνώντας από την Κοινότητα Ροβολιαρίου και τερματίζοντας στην Κοινότητα Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Ο Δήμος μας θα είναι και φέτος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, σε μια εμπειρία αδρεναλίνης και θεάματος, απολαμβάνοντας τα τοπία και την φυσική ομορφιά του τόπου μας, ακολουθώντας την συναρπαστική διαδρομή του Ράλλυ των Θεών!

Δυστυχώς οι επικεφαλής ασφαλείας του αγώνα, όσο και οι παρατηρητές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), παρακολουθώντας κάθε εξέλιξη των καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε τροποποίηση του προγράμματος, αποφασίζοντας τη μείωση του μήκους της ειδικής «Γραμμένη» ξεκινώντας από το 10,77 χλμ. της διαδρομής.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Γεώργιος Χαντζής

Για πληροφορίες και χάρτες των διαδρομών δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία ή ακολουθήστε το παρακάτω link:

https://www.acropolisrally.gr/2023/el/theates/xartes

https://www.acropolisrally.gr/2023/el/category-media-gr/nea/genika/512-anagnoriseis?fbclid=IwAR0ez9P1P8xfcpO-I48WqUdtZOIqI0E70Brr7939Zs2aGLsD-ILHfxudWZE

Διαβάστε επίσης

Back to top button