Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Άλωσε» το Ανοέτα η Μπαρτσελόνα!(vids)

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ κι όμως απέδρασε με τη νίκη (4-2) και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο «Ανοέτα» μετά από 11 χρόνια.

Έριξε κι αυτό το κάστρο η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαλβέρδε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέσα στην έδρα της Σοσιεδάδ, ωστόσο κέρδισε με 4-2 στο τέλος και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο «Ανοέτα» μετά από τον Μάιο του 2007!

Στο 3’ και στο 6’ ο Ρουγί είπε όχι σε σουτ των Σουάρες και Μέσι και στο 11’ ο Πριέτο σέντραρε από δεξιά και ο Χοσέ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 19’ ο Βερμάελεν έκοψε σωτήρια τον Κανάλες και 27’ η Σοσιεδάδ πέτυχε ακόμη ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Ράκιτιτς που δεν υπήρξε. Στο 29’ ο Ροντρίγκες παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 31’ ο Τερ Στέγκεν έπεσε και απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Κανάλες. Και στο 34’, ο Κανάλες πέρασε κάθετα στον Χουάνμι, εκείνος κατέβασε και γύρισε με τη μία, η μπάλα βρήκε στον Βερμάελεν και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 2-0.Όμως στο 39’ ο Σουάρες από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Παουλίνιο με προβολή μείωσε σε 2-1.

Στο 47’ ο Κανάλες έκανε όμορφη ενέργεια και πλασέ αλλά ο Τερ Στέγκεν έπεσε και μάζεψε, ενώ στο 50’ ο Μέσι άνοιξε αριστερά στον Σουάρες ο οποίος με φανταστικό πλασέ έκανε το 2-2. Ο ρυθμός έπεσε από εκεί και πέρα και στο 71’, ο Ρουγί έδιωξε λανθασμένα, ο Βερμάελεν πήρε την κεφαλιά στο κέντρο και ουσιαστικά έβγαλε ασίστ στον Σουάρες που από κοντά πλάσαρε για το 2-3. Στο 82’ ο Ρουγί απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μέσι και στη συνέχεια ο Γιορέντε πρόλαβε προ του Σουάρες, ενώ στο 85’ ο Μέσι με φοβερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-4.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρουγί, Νάβας, Ροντρίγκες, Γιορέντε, Οντριοθόλα, Πριέτο (79’ Γιανουζάι), Κανάλες, Θουρουτούθα (56’ Θουμπελδιά), Ιγιαραμένδι, Χοσέ, Χουάνμι (59’ Οϊαρθάμπαλ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Βερμάελεν, Άλμπα, Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπούσκετς, Παουλίνιο (65’ Ντεμπελέ), Γκόμες (80’ Ντιν), Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες (90’ Ντένις Σουάρεθ)

https://youtu.be/epClP8a_9UE

https://youtu.be/UTvScdazXww

https://youtu.be/ub-preOdS5Y

https://youtu.be/OO45VlV9eIk

https://youtu.be/8zD2Qx0kc58

https://youtu.be/LgycAQ-Fe5s

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button